Медиумите во Македонија се со висок степен на политичка пристрасност
Last Updated on Окт 01 2014

Медиумите во Македонија се со...

Во Македонија медиумските слободи беа поголеми кога законот беше порестриктивен, а како законите се подобруваа според стандардите на...
ВИДЕО+ГАЛЕРИЈА - СДММ: Груевски и Иванов нека преспијат една ноќ во хоророт на „реновираниот Стив“
Last Updated on Окт 01 2014

ВИДЕО+ГАЛЕРИЈА - СДММ: Груевски и...

Небезбедни услови за живот, испукани ѕидови и подови, полни со лебарки, скршени прозорци, тоалети со испукани цевки, менза од којашто...
Амбасадорот Манолев во Египет бил оставен без службен автомобил
Last Updated on Окт 01 2014

Амбасадорот Манолев во Египет бил...

  Да се затвори амбасадата на Македонија во Египет, побара денеска пратеничката на ДОМ, Лилјана Поповска, за време на расправата...
Повредени шестмина во тешка сообраќајка кај тетовско Доброште
Last Updated on Окт 01 2014

Повредени шестмина во тешка...

Шестмина повредени е епилогот на страотниот судир што вчеравечер се случил на регионалниот пат Тетово - Јажинце. Се судриле автомобили...
Наумовски ќе се обиде да ги укине визите за САД и да донесе барем еден американски функционер
Last Updated on Окт 01 2014

Наумовски ќе се обиде да ги укине...

Обезбедување силна поддршка на САД за приемот на Македонија во НАТО како од времето на Џорџ Буш, посета на барем еден висок функционер...

Колумни  Следете не на

Слајд вести

Борба.мк - www.borba.mk

 

                                          

НАЈБОГАТИТЕ 20 ФАМИЛИИ  ВО МАКЕДОНИЈА Featured

НАЈБОГАТИТЕ 20 ФАМИЛИИ ВО МАКЕДОНИЈА

 КОИ СЕ НАЈБОГАТИТЕ ФАМИЛИИ ВО МАКЕДОНИЈА Е ПРАШАЊЕ КОЕ РЕТКО КОЈА ИНСТИТУЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА Е СО ДОБРА ВОЉА ДА ОДГОВОРИ

РЕДАКЦИЈАТА НА МАКЕДНОСКА БОРБА СЕ ОБИДЕ ДА НАПРАВИ ЕДНА ЛИСТА КОЈА НЕ ТВРДИМЕ ДЕКА Е ПРЕЦИЗНА НИТИ ТОЧНА.ЕДНОСТАВНО ОД ДОСТАПНИТЕ ПОДАТОЦИ

ГО ДОБИВМЕ ОВА-

 

Среда, Окт 01 2014 0 K2_COMMENT
Медиумите во Македонија се со

Во Македонија медиумските слободи беа поголеми кога законот беше порестриктивен, а како

Вторник, Сеп 30 2014 0 K2_COMMENT
ВИДЕО: Како беше претепан братот

Српскиот весник „Блиц“ синоќа објави дека постои уште една снимка од претепувањето на

 

 

logo

 

 

 

Импресум

www.makborba.mk, Издавач-„Денес груп„ДООЕЛ Охрид.Главен и одговорен уредник-Денесовски Сашко. Заменик главен и одговорен уредник-Арсеноски Иван. Администратор - “Спремен“. Уредува -Редакциски Колегиум, контакт makborba(at)makborba.mk
Понудените текстови и фотографи не се враќаат. Објавените текстови и фотографии се авторско право на makborba.com , и служат за лично информирање. Секое неовластено преземанје на информации , фотографии, во целина или во делови ,не е дозволено без претходно одобрение од издавачот.
Правен застапник. Адвокатска канцаларија Емил Балабан , Ул. Македонски Просветители Бр.1 Охрид
Македонска Борба е медиум кој не се финансира од политичи партии или цивилни организации туку се самофинансира на комерцијална основа.
Македонска Борба е гласило на Македонци,Албанци,Турци,Срби,Бугари,Роми, Бошнаци и други и сите други во Република Македонија .СИТЕ ПРАВА ЗАДРЖАНИ